POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

  1. Informatii despre operatorul de date cu caracter personal

Suntem 100% dedicati protejarii datelor cu caracter personal ale clientilor si vizitatorilor site-ul nostru, www.zeedoshop.ro. In acest caz, noi, Zeedo Media SRL, suntem singurul operator de date cu caracter personal, responsabili pentru confidentialitatea datelor.

Date de identificare:

ZEEDO MEDIA SRL

CUI: RO32062869

Nr. Reg. Com:J40/9377/2013

IBAN: RO57BTRLRONCRT0224021101

Banca: BANCA TRANSILVANIA

Daca aveti intrebari legate de modul in care protejam datele cu caracter personal, ne puteti scrie la adresa dataprotection@zeedoshop.ro

  1. Categorii de date cu caracter personal prelucrate si in ce scopuri le prelucram

Folosim date cu caracter personal in diverse moduri si pentru diverse scopuri, in functie de informatia pe care o prelucram. Mai jos detaliem ce date folosim si in ce scop:

  • Nume, Prenume si informatii de contact (Adresa, Telefon, E-mail).

Folosim aceste informatii pentru a putea expedia comenzile catre dumneavoastra, in baza contractului pe care il avem cu dumneavoastra. Trimitem mesaje tranzactionale prin SMS sau e-mail, in baza contractului cu dumneavoastra, pentru a va informa despre stadiul comenzii dumneavoastra si pentru a ne asigura ca totul a decurs bine de-a lungul procesului de livrare.

  • Istoricul conversatiilor cu noi

Folosim istoricul conversatiilor cu noi pentru a imbunatatii suportul si relatiile cu clientii si pentru a va oferi cele mai bune servicii, in baza contractului cu dumneavoastra.

  • Istoricul comenzilor si al cosurilor de cumparaturi

Folosim istoricul comenzilor si al cosurilor de cumparaturi pentru a va putea vinde produse in baza contractului cu dumneavoastra, pentru a oferi serviciul de relatii clienti si pentru a putea procesa retururi de produse si pentru a afla ce produse sunt interesante pentru dumneavoastra si alti clienti, pentru a putea oferi servicii de calitate si pentru a fi competitivi in fata altor magazine.

Folosim aceste date pentru a va putea oferi serviciul de Chat online si pentru a va putea oferi cele mai bune solutii atunci cand aveti intrebari legate de produsele noastre, observand ce pagini ati vizitat in timpul sesiunii dumneavoastra.

  • Comportament online


Datele legate de istoricul naviagarii pe site-ul nostru sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Aflati mai multe detalii in Politica de Cookies.

Este posibil sa prelucram date cu caracter personal pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Zeedo Media SRL, prin intermediul Site-ului.Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Nu sunteti obligati sa ne oferiti aceste date personale, insa in lipsa acestora este posibil sa nu puteti finaliza o comanda sau sa primiti cele mai bune servicii din partea noastra.

  1. Destinatarii datelor cu caracter personal si securitatea datelor

Nu vindem si nu vom vinde niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti.

Cu toate acestea, este posibil sa partajam date personale cu alte companii partenere precum firma de contabilitate, aplicatii de newsletter, agentii de promovare online, procesatori de plati online, aplicatii de analiza a traficului pe site, companii de curierat, companii ce vor opera ca imputerniciti ai Zeedo Media SRL. Acest lucru este absolut necesar pentru a va putea oferi cele mai bune servicii, pentru a ne onora contractul cu dumneavoastra si pentru a ne putea desfasura activitatea comerciala in legalitate si in cele mai bune conditii.

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul dvs. este protejat prin intermediul unei parole; Zeedo Media SRL face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.

  1. Cat timp pastram datele cu caracter personal

Datele dvs personale din comenzile efectuate la Zeedo Shop, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

Daca este rezonabil sau necesar pentru a indeplini cerinte legate, pentru a preveni frauda si abuzurile sau pentru a ne indeplinii termenii si conditiile, este posibil sa pastram anumite informatii la cerere, chiar si dupa stergerea contului de client sau daca nu mai furnizam servicii catre dumneavoastra.

  1. Care sunt drepturile dumneavoastra

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Zeedo Media SRL, conform celor descrise în prezentul document;

  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Zeedo Media SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Zeedo Media SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.

  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:

    • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

    • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
    • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
    • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
    • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
    • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Zeedo Media SRL să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

  • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :

    • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;

    • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;

    • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau

    • persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

    • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Zeedo Media SRL către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;

    • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;

    • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al Zeedo Media SRL sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care Zeedo Media SRL poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;

    • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.

    • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

    • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: dataprotection@zeedoshop.ro.

  1. Schimbari asupra politicii de confidentialitate

Este posibil sa modificam termenii politicii de confidentialitate din cand in cand, pentru a detalia modul in care procesam datele dumneavoastra.

Vom face public pe site-ul nostru faptul ca am modificat politica de confidentialitate, sau in cazul in care sunt schimbari majore este posibil sa folosim alte metode de contact (email, SMS) pentru a ne asigura ca ati fost informat in legatura cu schimbarile si pentru a le putea analiza.

  1. Cookies

Folosim Cookies pentru a imbunatatii performantele site-ului www.zeedoshop.ro. Pentru mai multe detalii vedeti Politica de Cookies.

8. Cum ne puteti contacta

Daca aveti intrebari legate de modul in care protejam datele cu caracter personal, ne puteti scrie la adresa dataprotection@zeedoshop.ro

Ne puteti de asemenea contacta la adresa: Bd. Alexandru Ioan Cuza, nr. 98A, 011057, Sector 1, Bucuresti, sau puteti folosi formularul de contact de aici.

24.05.2018






Accept

Zeedo Shop utilizează module cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de cumpărare. Prin continuarea utilizării serviciilor noastre, vom presupune că sunteți de acord cu utilizarea acestor module cookie. Aflați mai multe despre modulele cookie și despre cum le puteti refuza.